Skip to content

Bystré hlavičky z naší školičky

Ve středu 12.6. se skupinka vybraných žáků z naší školy zúčastnila vědomostní soutěže v nedalekém městě Přerov. Z každé třídy byl vybrán jeden žák, který naši školu reprezentoval v následujících kategorií – žáci z 1.-3. třídy v soutěži ZVÍDAVÝ NEZNÁLEK a žáci od 4. třídy do 9. třídy si zasoutěžili v kategoriích MOUDRÁ SOVA a BYSTRÁ LIŠKA.

Brzy ráno jsme se s našimi žáky setkali na autobusovém nádraží a za doprovodu paní učitelky Zedkové a Kotlárové a paní asistentky Pospíšilové jsme vyrazili předvést jaké bystré hlavičky v naší škole máme. Počasí nám v tento den nepřálo a do školy SŠ, ZŠ a MŠ Přerov, Malá Dlážka v Přerově jsme dorazili mokří a zmrzlí na kost! Ale ani škaredé počasí naše žáky nezastavilo v předvedení svých znalostí.

Ve škole nás přivítaly milé paní učitelky a paní asistentky. Po celou dobu soutěžení panovala příjemná atmosféra. S úderem 11 hodiny přišel čas na rozdání diplomů a sladkých cen. Naši žáci se předvedli v celé své kráse. A my jsme na ně s paní učitelkou Zedkovou moc pyšné! Protože vyhlášení výsledků bylo následující:

„Zvídavý Neználek“ – zde žáci soutěžili ve skupině proti školám z Přerova, Kojetína a Hranic

1.místo – Ondřej Venclík, 1.třída

              – Natálie Kršáková, 2.třída

              – Michal Mirga, 3. třída

Dále zvítězili: Sonny Haluška z 5.třídy v kategorii „Moudrá sova“ na 2. místě, Tereza Janová z 6. třídy na 1. místě v téže kategorii, Michal Kačkovský ze 7. třídy na 2. místě a Samuel Haluška na krásném 3. místě. Terezka a Sam zvítězili také v kategorii „Bystrá liška“. Zasoutěžil si také Ivan Jano z 8. třídy, který v obou kategoriích získal úžasné 1. místo! A krásně nám to uzavřel Bruno Haluška z 9. třídy, který se v obou kategoriích umístil na 2. místě.

Byl to krásně strávený den, který jsme zakončili dobrou zmrzkou 😊. Upřímně blahopřejeme našim žákům za vzornou reprezentaci školy. Jsme na vás pyšní!

Kateřina Kotlárová

Napsat komentář